Swettestate Vakantie-appartementen  
 
   
   
  home webtaal waar links appartementen
Appartement A-2p
Appartement A-4p
Appartement B-4p
Appartement B-6p

arrangement reserveren info1
   
   Steekwoorden:
rustig gelegen.
Friese meren.
bruisende stad.
vol tradities.
luxe appartement.

4 sterren appartementen accommodatieHome

"Swettestate" heeft een ideale ligging. De voormalige boerderij ligt aan de Zwette, een vaart die onderdeel vormt van de Elfsteden- route. Vanaf de Zwette is het per sloep bereikbaar en kunt u gebruik maken van onze aanlegsteiger van ca. 30 meter. Het gebouw is sinds kort gerestaureerd. Het geheel ligt in een rustige omgeving in de wijk de Zwette, maar dicht bij het centrum van Sneek (10 minuten lopen). Binnen de boerderij bevinden zich twee vakantie appartementen, twee van 4 en één van 6 personen.

Deze zijn modern ingericht naar de stijl van de boerderij. Elk appartement heeft een ruime woonkamer met moderne open keuken. Elk voorzien van een hal, toiletruimte, douche en minimaal twee slaapkamers boven. De appartementen zijn voorzien van flatscreen t.v. wifi internet en centrale verwarming. Het geheel is omgeven door een fraaie tuin. Een deel ervan is voor de gasten gereserveerd.

De prijzen voor Appartement A-2p variëren van €290,- tot €720,- per week.
Voor Appartement A-4p is de prijs €375,- tot €800 ,- per week.
Voor Appartement B-4p is de prijs €445,- tot €945,- per week.
Voor Appartement B-6p is de prijs €545,- tot €1045,- per week.
Alles excl. bijkomende kosten.


Omgeving

Sneek is bekend als watersport-, winkel- en uitgaanscentrum van Zuidwest Friesland. Behalve Sneek liggen in de Zuidwesthoek schitterende plaatsen aan de IJsselmeerkust. Ook zijn de typische watersportplaatsen in het hart van het Friese merengebied de moeite van een bezoek waard.

Voor de rustzoeker biedt de omgeving van Sneek vele mogelijkheden zoals vissen, wandelen en fietsen. Heeft u meer interesse in een aktieve vakantie dan kunt u terecht op het water van de Friese meren of het IJsselmeer. Vanuit Sneek ligt alles binnen handbereik.

Swettestate Vakantieappartementen
dhr. S.G. de Zwart
Goeman Borgesiuslaan 4
8603 BJ Sneek
tel. 0515-715489
mobiel 06-49002126
info@swettestate.nl